Recensies

Hoi Eline. Ook via deze mooie website wil ik je nogmaals bedanken. Bedanken voor jouw tijd, je professionele aanpak, het luisterde oor en uiteraard voor de behandelingen. Bedankt voor zowel de behandelingen bij mij als degene die je bij mijn kleine mannetje (zonder naaldjes!!) hebt gedaan. Fijn ook dat je ons (mijn man en ik) hebt geleerd hoe we dit thuis kunnen toepassen bij de kinderen. Ongelooflijk dat het werkt!! We zijn je erg dankbaar en de kinderen ook! We houden contact en tot snel weer!
Wendy

Eline heeft mij lichamelijk en geestelijk enorm geholpen. Al meer dan twintig jaar lang had ik last van zware rugklachten. Ik had allerlei therapeuten tevergeefs bezocht en had me er eigenlijk al bijna bij neergelegd dat ik hier nooit meer vanaf zou komen. De pijn maakte me ook somber en blokkeerde me mijzelf te ontwikkelen. Acht maanden geleden begon ik vol twijfels met acupunctuur bij Eline. Zij toonde zich erg begripvol voor mijn zorgen en betrokken bij mij en dat is ze sindsdien steeds gebleven. Ze stelde heel doelgericht een behandelplan voor mij op en voerde dat geconcentreerd uit. Het onvoorstelbare gebeurde: binnen een maand was ik bijna helemaal van mijn rugklachten af. Daarna slaagde ik er ook emotioneel in me te ontwikkelen tot een veel minder somber en onzekere en een veel sterkere persoon. Nog steeds ga ik maandelijks bij haar langs om in balans te blijven en iedere keer voel ik me door de behandeling beter en opgewekter. Heel erg bedankt hiervoor!
Gert-Jan

Wat ziet deze site er mooi uit!
Ik ben nu meerdere keren in je praktijk geweest voor een behandeling. Na lange schouder klachten heb jij de bron gevonden en zijn we druk bezig om de klachten te verminderen. Je zoekt de bron en mogelijkheden voor de behandeling. Geduld, zorgvuldigheid en betrokkenheid maken de bezoeken extra aangenaam. Succes met het ontwikkelen van je eigen praktijk...ik blijf komen
Maaike

Dag Eline, na jaren tobben met flinke opvliegers als gevolg van de overgang ben ik bij jou terechtgekomen. Na één behandeling sliep ik al 's nachts weer door zonder wakker te liggen van de hitte. Na een aantal behandelingen zijn de opvliegers enorm afgenomen en ipv van een aantal keer per dag heb ik er nu nog maar één of twee per week. Ik ben je daar erg dankbaar voor en vind het altijd erg prettig om even een uurtje bij je te zijn. Ga zo door, ik beveel je graag aan. Bedankt!
Annet

Na een zoektocht langs de reguliere weg voor een oplossing van mijn gewrichtsklachten, kwam ik terecht bij Eline/Qi-point. Bij Eline werd ik hartelijk ontvangen en zij nam uitgebreid de tijd voor een intake. Al na de eerste keer verminderden mijn klachten. Ik was onder de indruk van de gevoelens die de naaldjes bij mij opleverden, omdat ik allerlei 'stromingen' voelde, met name in mijn been en heel ontspannen werd. Niet alleen de pijn in mijn gewrichten verdween, maar ik kreeg ook meer energie en voelde me een stuk positiever. Eline geeft ook allerlei tips over voeding waar ik mijn voordeel mee heb gedaan. Het gaat nu goed, maar ik zou zeker weer naar Eline toe gaan, vanwege haar deskundigheid, hartelijkheid en bredere oriëntatie.
Hartelijke groet,
Annemie

Hoi Eline, Wat ben ik blij dat ik met jou in contact ben gekomen!
Hoe wonderlijk dat zulke kleine naaldjes, zulke grote, heerlijk, pijnloze en ontspannende uitwerking hebben.Na drie acupunctuur behandelingen, waarna zoveel gebeurd is met mijn lijf, kan ik weer lopen, winkelen huishoudelijk werk verrichten e.d., zonder pijn in mijn knie, heup en hak. Na je voedingsadvies, waarmee ik gelijk ben begonnen, voel ik me zoooo geweldig goed! Het chronische sinusitis probleem dat ik heb is zoveel beter geworden dat ik mijn medicijnen, in overleg met huisarts, ga minderen.
Alles bij elkaar waren het drie top behandelingen! En je komt er ook nog speciaal voor naar Hellendoorn.
Ik ben je zo dankbaar. En kom zeker voor een update weer bij je terug.
Een warme groet,
Joke Stokkers

Een jaar geleden heb ik met het aanleggen van bestrating mijn arm overbelast. Dit uitte zich in een zeurende pijn in mijn onderarm, elleboog en pols. Uiteindelijk ben ik naar Qi-Point gegegaan om me door Eline te laten behandelen. Na de eerste behandeling werden de klachten al minder en na de tweede waren ze nagenoeg weg. Ik heb besloten het een tijdje aan te kijken en over een maand ofzo nog een afspraak in te plannen voor eventuele (lichte) restklachten, indien nodig. Ik ben tevreden over haar aanpak en het resultaat van de behandeling.
Jurgen

Gefrustreerd waren wij, zowel wij als onze dochter van 2,5 jaar na haar zoveelste driftbui. Duidelijk zichtbaar dat zij niet goed in d’r vel zat, en wij daar ook verkeerd op gingen reageren omdat we na zoveel woede-aanvallen ook niet meer wisten hoe te handelen. Boos worden, negeren, lief en geduldig zijn, niets leek te helpen. Geen zin in contact opnemen met het consultatieburo; want een heel traject ingaan over ‘gedrag’ van dochter vonden wij te lang duren en zagen wij niet zitten, zowel voor haar als voor rest van ons gezin wilden wij wat concreters en niet alleen observeren en praten. Online wat gaan oriënteren en uitgekomen bij acupunctuur voor kinderen bij Qi-point. Met een eenkennige dochter op pad; in de hoop op een oplossing. Door de rustige benadering van Eline, het voordoen op de lievelingspop van dochterlief overwon ze beetje bij beetje haar eenkennigheid en liet ze een behandeling op d’r lichaamsdelen toe. Geen ‘enge naaldjes’ zoals iedereen denk als je vertelt over acupunctuur, maar rustig strelen over haar lichaamsdelen met een soort staafje. Zo mooi, je zag haar meer en meer ontspannen! Wat gaf dat alleen voor mij al een fijn gevoel! Laat staan voor onze dochter.
Met zeer handige tips voor een basis thuisbehandeling naar huis, en even zien wat het vervolg zou zijn. Zo bijzonder om ons meisje de hele volgende dag al zo extreem vrolijk te zien; er was een last van haar schoudertjes gevallen.
De thuisbehandeling uiteraard steeds vol overgave gedaan, waar onze dochter ook zelf heel actief aan meewerkte, en er steeds echt voor ging zitten. En we zijn nu ruim 5 weken verder, met tussendoor nog een tweede behandeling door Eline bij Qi-point, en ze heeft geen enkele driftbui meer gehad! Wat een fijn gevoel geeft dat in huis. Ze heeft een pittig karakter, maar het scherpe is eraf, en de sfeer is zoveel beter geworden. Ze zit echt veel beter in haar vel, en de thuisbehandeling is echt een momentje van ons samen geworden. Niet iedere dag nodig, maar aangezien het ook ontspannend is, doen we het regelmatig.
We zijn zo blij dat we gekozen hebben voor deze behandelwijze, binnen een hele korte termijn zo’n fijne oplossing, dat hadden we zoveel eerder moeten doen. Fijn om bij iemand terecht te kunnen die niet alleen ervaring heeft met dit gedrag maar ook een oplossing kan bieden! Echt een aanrader dus!
Groetjes, Lianne

Rugpijn. Ik was zelfs bij een rugpoli uitbehandeld en doorverwezen naar Groot Klimmendaal, maar daar had ik zo geen energie voor en ben ik gaan zoeken op Google naar een acupuncturist in de buurt. De site van Eline sprak mij direct aan en de afspraak was snel gemaakt.
De ontvangst en de behandelingen zijn professioneel en hartelijk.
Eline legt goed uit wat ze behandelt .
Na slechts een aantal keer merkte ik dat mijn jarenlange rugpijn verdween en is nu nog steeds weg, ook na een kleine time-out!
Zelfs geen rugpijn meer als ik winkel, daar heb ik jaren geen plezier in gehad. En dat merk ik nu in mijn portemonnee ( grapje!).
Eline , bedankt en deze praktijk is echt een aanrader!!!
Groet Trudi

Voordat ik bij Eline kwam had ik het altijd heel lastig met mijn huid.
Ik had erg veel last van acné en het ging maar niet weg, wat ik ook probeerde.
Gelukkig kwam mijn moeder met het idee van acupunctuur en ze wist ook bij wie ik dat kon laten doen. Zo kwam ik bij Eline terecht.
We hadden bedacht dat het ongeveer 7 behandelingen zou moeten kosten voor het wat rustiger zou worden, maar het heeft maar 5 behandelingen hoeven te duren.
Mijn huid is helemaal rustig nu en nergens zitten meer plekken. Ik was zo verbaasd dat het door middel van dit zou kunnen helpen, maar dat heeft het zeker gedaan.
Ik ben super blij met het resultaat en het heeft er ook voor gezorgd dat ik me van binnen beter ben ga voelen. Het werkt ontspannend en het heeft echt flinke impact! Ik ben Eline erg dankbaar!
Sanne

Afgelopen week weer bij Eline voor een behandeling geweest ivm stress en angstklachten. Na een paar korte gerichte vragen was het duidelijk voor Eline wat ze prikken moest. Die avond was ik flink moe, de volgende morgen ook nog maar in de loop van de dag voelde het alsof de mist optrok. Ik voelde me daarna weer energiek, opgewekt en van binnen rustig! Dankjewel Eline, het blijft voor mij steeds weer een wondertje wat jouw behandeling kan doen!
Irene

(Hoog)zwanger en met nierproblemen kwam ik bij Eline. Ik was tijdens mijn zwangerschap al meerdere keren geopereerd en dat gaf de nodige spanning! Eline had zich verdiept in zwangerschap in combinatie met nierproblemen (dat gaf een veilig gevoel!) en luisterde naar mijn verhaal. Ik ervaar de bezoekjes aan Eline als erg prettig! Ik kom ontspannen thuis, voel me stukken beter en nu helpt ze mijn lichaam voorbereiden op de aanstaande bevalling. Dat geeft vertrouwen!
Esther

Een paar maanden geleden ben ik in contact gekomen met Eline om mij te helpen om naast mijn medische traject dat ik toen volgde voor borstkanker ook alternatieve therapie in te zetten.
Voorafgaand aan elke chemokuur hebben we een behandeling gedaan om vervolgens zo optimaal mogelijk door de kuur te komen.
Ik heb Eline als zeer hulpvaardig en meedenkend ervaren, daarnaast hield zij fantastisch rekening met mijn beperkingen en was zij super flexibel.
De behandelingen naast eerst de chemokuur en later naast bestralingen heb ik als echte winst ervaren. Waarbij vanuit westerse geneeskunde veel gedacht wordt vanuit schieten met een schot hagel en hopen dat je iets raakt ben ik met Eline weer teruggegaan naar de basis. Wat voel je, waar heb je last van, waar komt het vandaan laten we dat aanpakken.
Marije

Hooikoortsvrije zomer?
Ik had altijd veel last van hooikoorts. Dit jaar extreem. Via een collega bij Eline terecht gekomen.
Voor de behandelingen slikte ik meerdere tabletten tegen de hooikoorts op een dag.
Nu 3 behandelingen later heb ik bijna geen medicijnen meer nodig!!!
Af en toe nog een beetje last, maar dit zakt vaak vanzelf weg!
Erg blij dat ik naar Eline gegaan ben!
Bedankt!!
Chantal

Al tientallen jaren kamp ik met flink wat pijn in mijn hele lijf o.a. door fibromyalgie. Er is bijna geen kruid tegen gewassen. Weinig helpt. Qi-point vermindert de pijn, ontspant en geeft nieuwe energie. Eline is een goede luisteraar, betrokken, prettig in de omgang en vakkundig. Ze helpt me meer uit mijn leven te halen. Een goede therapeut!
Ben