Wie ben ik

Je gezond voelen en lekker in je vel zitten is mijn passie en het fascineert mij enorm hoe prachtig intelligent ons lichaam werkt! Voor mij is het altijd vanzelfsprekend geweest dat lichaam en geest nauw met elkaar verbonden zijn en dat als de één niet goed functioneert, de ander ook snel achteruit holt. Maar hoe moeilijk is het om in onze snelle, drukke, overdadige wereld in evenwicht te blijven en je vitaal, prettig en in balans te voelen. Omdat ik ervan overtuigd ben dat deze balans wel heel belangrijk is om een fijn, gelukkig leven te kunnen leiden wil ik je heel graag middels acupunctuur hierbij helpen.

Toen ik jaren geleden zelf met acupunctuur in aanraking kwam vielen voor mij vele mooie puzzelstukjes in elkaar: Ik ging in eerste instantie naar de acupuncturist vanwege een onvervulde kinderwens en kwam al snel terug met een rustige, ontspannen geest (eindelijk!), een schat aan prachtige informatie over deze eeuwenoude geneeskunst én ik bleek al snel zwanger! Inmiddels ben ik moeder van een fantastische dochter en ben ik zelf gediplomeerd Acupuncturiste. Ik ben ongelooflijk blij en trots dat ik hiermee kan en mag werken omdat het een bijzonder krachtig instrument is waarmee je tegelijkertijd geestelijk én lichamelijk kunt ontspannen, genezen en je batterij kunt opladen. En het enige wat je ervoor hoeft te doen is het te ontvangen!

Mijn speciale, extra aandacht betreft acupunctuur voor kinderen (zonder naaldjes!). Kinderen van nu groeien op in een bijzonder drukke, stressvolle wereld wat soms teveel vraagt van hun nog kwetsbare systeem. Acupunctuur is dan een hele zachte, natuurlijke geneeswijze om hen te ondersteunen en te laten ontwikkelen tot sterke, evenwichtige personen. Kinderen zijn bijzonder ontvankelijk voor het effect van acupunctuur en reageren daardoor veel sneller dan volwassenen op een behandeling. Prachtig om te zien! Het voelt als mijn persoonlijke missie om deze kennis door te mogen geven aan de ouders en ze zelf iets in handen te geven om bij te dragen aan de gezondheid van hun mooie kind.

Voel je welkom in mijn praktijk!

Eline

nekpijn hoofdpijn buikpijn rugpijn acupunctuur accupunctuur rugklachten rugpijn slapeloosheid zwangerschap complementaire zorg gezondheid kinderen cupping guasha pijn massage hoofdpijn huissen Lingewaard praktijk acupuncturist nek schouders ontspanning piekeren stress paniek angst paniekaanvallen Bemmel onvruchtbaarheid IUI IVF 026 zorgvuldig Gendt Arnhem-Zuid Chinese geneeswijzen TCM acupuncture, veilig helpt pijnloos naaldjes gynaecologie borstkanker chemo kanker alopecia schildklier fybromialgie hormonen hormonaal menstruatie menstruatiepijn pms prettig Arnhem beste acupuncturist Eline Klein Ikkink kinderen ooracupunctuur huidklachten eczeem uitslag  tjipoint eipoint qi-point qi point bindweefselmassage doorbloeding doorstroming